Jag har rest med SL hela mitt liv, men aldrig har jag var mer irriterad på dem än nu.

Varför det? kan man fråga sig?

Jo, först så tar de betalt runt 690 kr per månad för en tjänst, att kunna transportera sig på ett miljövänligt och pålitligt sätt.

Men vad får man?

Jo, en massa förseningar och en urusel kundservice, jag vet ett antal människor som har fått problem med sin ekonomi pg.a förlorad arbetsinkomst, tack vare SL's förseningar

Och det räcker inte med det. Här om veckan pajjade mitt SL-access kort och jag skulle till södertälge tidigt nästa morgon för att se min dotter sjunga, men när jag ringer in till sl-center får jag bara svaret att jag skall be busschafuören ringa in till sl-center för att validera mitt korts giltighet, eller att jag åker in till SL-center i stan för att byta ut det.

OK? jag stod utanför pressbyrån just då, och frågade sl-center om de inte bara kunde utfärda ett 3 dagars kort så länge, som killen i pressbyrån kunde ge mig, men svaret jag fick var att bara SL center i stan kan göra sådant.

Jag kan inget mer än citera Niklas Lindh "Det är som att beställa en oxfile, och så får man en flottig hamburgare istället".

Men idag tog nog priset, efter att ha haft kraftiga förseningar igår, (ja, och snön är borta nu!!) så var jag på väg hem nu och vad händer?

Jo, någon lallare lyckas köra mot signalerna och det blir total kaos mitt i rusningstrafiken!!

Alla tågen fick gå från samma plattform och själv är man en timma försenad igen!!

Vad fan är det vi betalar för???

Nä, jag kommer ihåg när sossarna satsade på vår lokaltrafik, vägtullarnas pengar gick till att göra lokaltrafiken billigare samt till att finansiera förbättringar inom den som extraturer och dyl
Det var fan 20 sketna kronor för att ta sig vart som helst i stan, och folk slutade planka t.om

Nej, jag tror att det är en medveten strategi att få folk att lessna och ta bilen så att de får in mer trängselskatt, nej nu är det fan körkort och bil som gäller för mig!