Svenska_flagganNu skiter jag i alla inbjudningar som har med något antirasistiskt, sköt er, eller något annat SD / anti SD relaterat!!
Alla dessa grupper/rörelser/kampanjer eller vad ni nu vill kalla dem är dömda till att misslyckas så länge vi har extremister/fundamentalister som förstör dessa med sin propaganda!
Kan inte folk bara fatta ett par enkla grejer?

1. Jag skiter fullständigt i om du e svenne, blatte, gul, svart, grön, rosa eller fan whatever, så länge du visar respekt så e det lugnt med mig.

2. Det är inte fel att älska sitt land, alla svenskar har rätt att hylla sitt land, bära sin fana och sjunga sin nationalhymn med stolthet utan att bli kallade för rasister, jag ser fan fler blattar som hyllar Sverige än svenskar idag, och mycket för att de är rädda att kallas för rasister.

3. Våld och påhopp är fel, vart dom än kommer ifrån!
Alla har rätt till sin åsikt, dock kan man vara liiite taktisk med var och när man uttrycker dom. Respektera varandra och lyssna!! kanske kan man lära sig ett och annat, och det är väl inte så farligt?

Som jag ser det så har våra politik gett grogrund för situationen som har uppstått, hoppas bara att alla lär sig något av detta och slutar att spy galla över varandra, det kommer inte att göra situationen bättre för någon av oss / er!

Respektera din nästa så kommer det nog att gå bra i slutändan.
Idioter är idioter, vad de än har för etnisk bakgrund eller tro!

Edit:
Jah kanske var lite otydlig, då jag var trött och förbannad på all propaganda i de olika grupperna.
Pajjkastning leder ingenvart, det ända sättet att möta extremisternas ignorans är  men kunskap och fakta, inte med glåpord, förföljelse eller att låtsas som om de inte finns.
Möt hatet med respekt, att hata tillbaka kommer inte direkt få din meningsmotståndare att byta åsikt. Snarare bevisar du honom rätt!

Nej, jag är INTE glad över att SD är i riksdagen, men jag vad förberedd på att detta skulle hända.
Våra etablerade partier har haft en ohållbar attityd emot folket länge nog, och särskilt nu när det knappt finns några skillnader mellan blocken är det inte så konstigt att många tar till extremisterna för att få något att hända, bryta döläget!

Jag är rädd för att om de etablerade partierna endast kommer att ignorera SD så kommer detta att ge SD bara mer medieutrymme och ge dom mer sympatier inför nästa val. Skall jag vara helt ärlig vet jag inte hur denna situation bäst skall hanteras, men det går inte att bara tiga ihjäl den.


Det som dock är possitivt är att jag aldrig förut sett så många engagerade i politiken här i Sverige, detta gläder mig enormt i ett land där vi tagit för givet den rättighet som många dör för i andra länder, rätten att påverka och rösta!!!

Hur som helst kommer TPB rättegången att dra igång igen snart, och jag hoppas att den orätvisa som kommer att komma ut därifrån kommer att få folk på andra tankar...

BTW, smart drag av politikerna att vänta med rättegången tills efter valet!