Jag kom till Sverige som ett litet barn, 1 år hade jag hunnit bli när jag kom hit med min familj som flydde efter att min far tillbringat flera år i olika koncentrationsläger hemma i Chile.

Jag är och kommer alltid att vara tacksam för att jag fick en trygg barndom här, fått en utbildning och chansen att bli vem jag vill.

Samtidigt har mina föräldrar givit mig en stark känsla för etik och moral, och det är just denna etik och moral som gör att jag har svårt att vara tyst medans jag ser det fina samhället vi kom till rasera sig självt, likt en missbrukare på Heroin.

Även om jag har föräldrar som har en stark vänsterideologi, så gör jag en enorm skillnad på den vänster som fanns i 70- talets Chile och nu i 2000 – talets Sverige.

I Chile på 70 talet hade inte arbetaren några som helst rättigheter och godsägarna kunde (ut)nyttja befolkningen precis som de ville, samtidigt var alla landets naturresurser ägda av amerikanska bolag.

På den tiden kan jag säga att vänstern var nödvändig för att t.ex. Chiles befolkning skulle kunna få leva under mänskliga förhållanden.

Till skillnad från den moderna Svenska feministvänstern så hade 70 – talets vänster riktiga motståndare och ett egentligt existensberättigande, medans dagens vänster letar efter fiender att enas emot och slåss mot väderkvarnar.

Jag personligen bekänner mig inte till något parti eller ideologi, men skulle jag bli tvungen att välja skulle jag nog säga att jag inklinerar mot det social-liberala hållet.

Jag tror på individens ansvar för sitt egna liv och att statens uppgift är att skapa förutsättningarna för oss att utvecklas och på så sätt kan vi hjälpa vårt land på bästa sätt.

Och samtidigt tror jag på total åsikts och yttrandefrihet och att alla åsikter har rätt att höras, hur vedervärdig den än är.
Jag tror på att respektera alla man möter tills dess att de bevisat att de ej förtjänar min respekt, men om någon vill destruera mig anser jag att eliminera hotet är bästa försvar, annars riskerar man att bli attackerad bakifrån, kallas för stark självbevarelsedrift.

Den Svenska rasismen.

Till skillnad mot vad Svensk media och den Svenska vänstern vill måla ut har jag väldigt sällan stött på rasism i Sverige.
Svenskarna har alltid vart extremt toleranta och tillmötesgående, och dessa 2 fina egenskaper är just de som hotar Sverige.

Svenska rasister är fortfarande väldigt sällsynta, men den saken riskerar att förändras med den påtvingade massinvandringen och diskrimineringen av den egna befolkningen.

Personligen skulle jag bli vansinnig om det daltades med mig som det gör med nyanlända idag, jag har alldeles för mycket stolthet i mig, och jag har mer en än gång rutit till ordentligt när någon försöker klappa mig på huvudet.

Om flyktingar:

Jag gör stor skillnad på flyktingar och ekonomiska asylanter.

Min familj t.ex. kom inte till Sverige av egen vilja, vi vart tvingade att komma hit.

Men historier om det Utopia som Sverige var på den tiden spred sig och det kom opportunister även från mitt land för att leva i landet där man bara arbetar om man vill.

Jag personligen har väldigt svårt för just detta, för för varje person som kom under falska flyktingskäl, så dog det en person som verkligen behövde skyddet.

Och att leva på andras resurser är inte bara omoraliskt, det är ovärdigt något som min stplthet aldrig skulle tollerera.

Men den Svenska välfärden bygger på förtroende och på att alla individer vill bidra till det gemensamma sammhället.

 

Idag kan man fråga sig:

Vilka är det som kommer och vilka är det som behöver skyddet?

Idag är det 70 – 80% muslimska män som kommer hit, och vi börjar även se samma tendenser som skapat konflikten i Syrien synas här:
De som inte kommer hit är de förföljda kristna, de kurdiska och Yasidiska flickorna som blir sålda på marknader och metodiskt våldtagna av personer som tror på en ideologi som vill utplåna allt och alla som inte delar deras ideologi.

Varför ifrågasätts aldrig att vi de facto tar hit förtryckarna och inte de förtryckta?

Varför skriker inte feministerna åt detta och kväver ”hälften kvinnor” in?

Den som tvivlar på att vi hjälper förtryckarna behöver bara se hur kristna flyktingar fortsätter att leva i terror på våra flyktingboenden, och samtidigt som etablerade personer från Mellanöstern får leva under samma hot idag som de en dag flydde ifrån.

De som förföljer kristna och har IS sympatier har i mina ögon bevisat att de inte flyr från förföljelsen och bör avisas på stört från landet.

Sverige beter sig som en heroinist.

Sverige idag visar ett beroendebeteende som likt en heroinist måste få sola sig i stoltheten av att vara en "humanitär stormakt".

Men hur kan man vara en "humanitär stormakt" när den egna befolkningen misshandlas?

När pensionärer som jobbat hela livet knappt kan leva på sin pension.

När män i mitten av livet får bo på gatan efter livskriser som separation och bli av med jobbet, som får leva resten av sina liv ensamma på gatan, medans landet ger vinterboenden till personer som aldrig har eller någonsin kommer att bidra till landet?

Hur kan ett land som sviker sina egna medborgare och de verkliga offren från syrienkrisen kalla sig för en ”humanitär stormakt” när man ger allt till förtryckarna på bekostnad av den egna befolkningen?

Och för vad?

Detta är ingen "Humanitär stormakt" detta är en humanitär katastrof!!

 

Mitt demokratiälskande hjärta blöder!

För mig är det en skymf att se hur Sverige offrar sin yttrandefrihet och sin demokrati på godhetens altare.

Det finns människor runt om i världen som dör för rätten att få yttra sina åsikter samtidigt som Sverige offrar detta privilegium för att skydda personer som inte delar idén om att varje person skall ha rätt till sin egen åsikt.

Jag har sett nog, jag har tagit mitt beslut!

Jag tänker inte bidra till att se ett land jag älskar, landet som såg mig växa upp destruera sig självt.

Det svider i mig att se att Sveriges godhetsmissbruk leder till autodestruktion.

Men likt när man har en drogberoende anhörig måste man inse att man inte kan göra något alls förrän den beroende själv inser att den behöver hjälp, stöttar man den beroende kommer man att förstöra sitt eget liv till ingen nytta.

Jag kommer att flytta mitt företag och mig själv till utlandet, till ett land där yttrandefriheten fortfarande lever, där man inte lever i ett land där demokratin och riksdagen inte är något annat än ett skådespel för att lura den egna befolkningen till passivitet.

Men jag kommer att se på, se på och hoppas.

Hoppas på att landet inser sitt missbruk, och inte förrän då kan man hjälpa den beroende.

Och när den dagen kommer, om den kommer är jag redo på att svettas, blöda och kämpa för att bygga upp det fina landet som vi en gång levde i.

Tyvärr är det väl så att för att kunna hjälpa andra måste man först hjälpa sig själv.

En lärdom som landet Sverige bör ta till sig!

 

Add a comment

Jag läser just nu att du reser till Trollhättan efter skolattacken.

Personligen kan jag inte ens förstå hur du, eller någon annan politiker eller journalist från etablerade media ens vågar sätta sin fot i Trollhättan idag.

Jag lägger hela skulden på dig, dig, Mona Sahlin och dina V och MP allierade.
Men Batra och Lööf kan inte svära sig fria, jag håller även vår s.k. opposition minst lika ansvariga för det som sker i landet.

Du lurar inte någon Stefan, varken du eller de låtsaspolitiker som är i riksdagen idag.

  • Ni älskar inte Sverige.
  • Ni älskar inte ert folk.
  • Ni älskar inte ens invandrarna som ni säger att ni ömmar så mycket om.

Du, liksom Reinfeldt före dig visar tydligt att ni hatar de svenska medborgarna.
Men Reinfeldt klarade i alla fall att styra landet med framgång i en global ekonomisk kris, du kommer att styra landet in i den största krisen i landets historia.

Det ända ni älskar, det är makt.

Makt, pengar och ännu mer makt.

Det alla ni har glömt är att med makt så kommer ansvar.
Men ni tar inte ansvar Stefan, varken ni eller alliansen tar något som helst ansvar.

Ni skapar en otrygghet hos befolkningen

Ni skapar en känsla av hopplöshet.

Ni ökar polariseringen i landet och det är er politik som kommer att resultera i främlingsfientlighet, om ni fortsätter på detta vis.

Ni misslyckas totalt med att skapa en företagsvänlig miljö så att vi företagare kan omvandla bidragstagare till skattebetalare.

Ni bryter mot samhällskontraktet, där vi betalar hög skatt för en väl fungerande välfärd.

Ni prioriterar ett s.k. flyktingmottagande där de flesta har tvivelaktiga flyktingskäl.

Ni ljuger

Media ljuger

Alliansen ljuger

Ni satsar på lågutbildade personer i en marknad som kräver allt högre kompetens.

Ni satsar på ökad befolkning när sysselsättningen kommer att sjunka, och för att inte prata om miljöföljderna av en ökad befolkning

Ni pratar om att ta ett investeringslån för att öka förlustaffären med den ökande massinvandringen från 3:e världen, en "investering" som vi och våra barn och barnbarn kommer att få betala för.
Investeringar skall betala sig själva, Stefan.

Jag skall tala om ett par saker för dig Stefan.

Jag skall tala om ett par saker för både dig och den s.k. oppositionen.

Det är inte era pengar ni leker med, det är våra, våra och våra barns.

Det är pengar som vi investerar i Sverige i hopp om att vi skall få en värdig pension efter att vi fullgjort vår plikt.

Det är pengar som vi investerar i säkerheten att kunna få sjukvård om vi skulle behöva det.
Det är samhällskontraktet, det är vår försäkring.

Vissa av oss, som har möjligheten tar vår kompetens och drar till ett land där vi de facto har en framtid.

Även jag har börjat etablera mig i utlandet och kommer att dra så fort allt är klart, jag tänker inte leva som fattigpensionär i ett land som kommer att domineras av återvändande jihadister.

Jag tänket inte leva i ett land där dom satsar på alla andra än de som investerar i landet med sina pengar och sitt blod svett och sina tårar.

- Det är du Stefan, som driver folk till att bli intoleranta.

Kommer det att uppstå en nynazism i landet så kommer det att var aen direkt konsekvens av DIN politik, din politik och alliansens ansvarslöshet med att låta dig regera vidare när det finns alternativ.

Skrämda och trängda människor är farliga saker, och som du och alliansen styr landet så kan det bara sluta med katastrof.

  • De nerbrända flyktingförläggningarna är bara början Stefan
  • Unga människor som begår vansinnesdåd kommer att bli vardag Stefan.
  • De interna motsättningarna kommer att eskalera och vi riskerar ett regelrätt inbördeskrig om vi fortsätter att misshandla medborgarna, skattebetalarna, både de svenskfödda och utlandsfödda.
  • Din politik och Magdalenas ekonomi kommer att driva Sverige till att bli ett nytt Fattigsverige, med dagavlönade som står vid hamnen i hopp om att just de skall få bli utvalda att få arbeta just den dagen, så att deras barn kan få äta en dag till.

Du tvingar oss att bekosta välfärdens undergång, och alliansen står och ser på.

Du pratar om en humanitär stormakt när detta i skälva verket är en humanitär katastrof.

Du tar in förövarna i landet, medans krigets verkliga offer får stanna kvar och fortsätta att bli sålda och förslavade.

Du driver den politiken som uppmanar hundratusentals människor att riskera livet för att ta sig till ett bidragsberoende.
Din politik är den som skapar flyktingsmugglandet och bidrar till maffiaaktiga aktiviteter och enorm humanitär missär.

Du tar pengar från de fattiga barnen, som aldrig skulle få råd att ta sig hit, för att ta in fler personer som aldrig kommer att kunna komma i arbete.

Du tar ”Investeringslån” för att investera i en ekonomisk katastrof.

Skulle vi vara en humanitär stormakt skulle vi ha en befolkning som var stolta över att få bo här.

Skulle vi vara en humanitär stormakt skulle vi ha en befolkning som tror på framtiden och som jobbar med vilja varje dag för att främja sina med-medborgare då den vet att i framtiden kommer den att få en trygg ålderdom med en fin pension.

Skulle vi vara en humanitär stormakt, skulle inte personer som jag vakna varje morgon med en stor klump i magen, i vetskapen av att för varje krona som jag drar in, så sponsrar jag Jihadisters sjukvård och privilegier, när jag vet att jag sponsrar folkmord med varje krona som jag betalar in i skatt.

Och slutligen, skulle vi vara en humanitär stormakt, skulle inte unga människor må så dåligt att de faktiskt går in i en skola och börjar hugga ner folk till höger och vänster.

Och det är just därför jag ställer dig, Stefan som ansvarig.

Du skapar ett land där medborgarna saknar framtidstro.

Du skapar ett land där människor som växer upp här kommer att få bo i kollektiv eller hos mamma långt upp i 30 – års åldern, medans nyanlända får öronmärkta egna lägenheter i attraktiva områden.

Du skapar en allt desperatare befolkning, och desperation ter sig i yttringar som vansinnesdåd och att folk tar lagen i egna händer.

Stefan, jag vet att det kan vara lite svårt för dig och de andra ministrarna att förstå, ni har ju aldrig levt i den riktiga världen, men pengar växer inte på träd.

Ni bör behandla landets finanser på samma sätt som ett företag.

Sluta ljuga för oss och er själva med låtsassiffror och investera i de som skapar mer vinster för landet, innovatörer och småföretagare.

Sluta kyssa storföretagen i baken, det är inte de som skapad de flesta jobben.
Jag brukar kalla stora företag för ”vanity custommers” och jag vägrar att arbeta för dom av den enkla anledningen att det inte är lönsamt.

Med sin storlek vill de komma till dåliga termer för mig och jag skall känna mig nöjd som kan ange dem som referens..
Inte värt ett skit, det som räknas är pengar i plånboken och mat på bordet!

Det är dags att Sverige börjar styras som ett företag, kapa dåliga investeringar (massinvandringen, storföretagen, och andra icke lönsamma affärer) och börja satsa på den egna befolkningen, kvalificerad arbetskraftsinvandring, riktig utbildning och ge oss ett samhälle där småföretagare kan frodas och skapa mer jobb.

Sparka alla chefer inom den offentliga sektorn, skippa svågerpolitiken, ta hellre in effektiva chefer från den privata sektorn, som vet hur man skapar effektiva organisationer och sparar in miljarder i den ineffektiva offentliga sektorn idag.

Och ja, det finns en svart dag i historien, och den dagen var när du vart statsminister och började styra Sverige in i den mest antidemokratiska epoken i Sveriges parlamentariska historia.

Och Batra och alliansen är minst lika skyldiga som du i detta då del åter det ske!

 

Add a comment

slaktÄr det så här ni vill att yttrandefrihet skall se ut?

Jag läste ett antal där de beskrivit att de villa jaga sverigedemokratiska väljare med högafflar och riva ner allt som har ned det partiet att göra..

Jag kan tala om för er att då är det inte demokrati ni vill ha, utan snarare något som kan liknas vid gamla Sovjets enpartistat, där man får tycka som man vill, bara man tycker rätt.

Angivare i varje hörn, och passa dig för att tänka, för då kan du få bryta sten i stenbrotten tills du dör...

Jag som Libertarian kan aldrig acceptera detta.

I Bangladesh var nu en Ateistisk bloggare slaktad av 6 st Islamister, och denna bloggare var den 4:e som vart hackad i småbitar för att den personen vågade ifrågasätta den ideologin som har styret i landet.

Jag skiter i om det är Islamister, Vänsterkommunister, Nazister, Fascister eller prickiga små söta hundvalpar som ägnar sig åt åsiktsförtryck, att inskränka på andra människors fria vilja och att inverka på en persons frihet att yttra sig med våld, hot om våld, och skrämseltaktiker, eller som i Sverige, med psykosocialt våld är i alla lägen rent förkastligt.

De personer som t.ex. går till personangrepp på fria tänkare och vägrar att bemöta fakta och kritik beter sig som småbarn.. eller nä, små barn är ofta vettiga...

Om vi inte kan ha en saklig debatt i landet, om en person skall riskera att bli av med jobb och familj för sina åsikter, om man riskerar en arme av åsiktsförtryckare som ringer upp sina offers kunder, samarbetspartners, släkt och vänner så har vi kommit till ett klimat som inte har att göra i ett civiliserat samhälle.

Vad blir nästa steg?

Kommer vi att få se mord i Sverige snart i godhetens namn?

Jag kan hålla med om att SD:s reklamkampanj var lite väl magstark för min smak, men i samma veva så lyckades de med att dupera er alla att sprida deras budskap.

För en relativt liten kostnad så lyckades ni, sprida budskapen om att ni är en ociviliserad, frihetshatande, skränig skara som vill tysta era meningsmotståndare med våld.

Ta en djup titt i er själva nu och tänk efter, är detta den självbilden ni vill ha av er själva?

Hur långt är steget till dödligt våld för att tysta den som inte delar er världsbild?

Igenom att tyste med vandalism så har ni redan tagit första steget..

Tack för ordet

Add a comment

Veronica vill alltså börja censurera internet från porr, kanske spärra siter på ett liknande sätt som "the great firewall of China" och på så sätt börja hitta vägar att plocka bort annat från nätet?
Det finns enormt stora hål i detta förslag, och jag ser det som skrämmande, för det kan få enorma konsekvenser i samhället.

1. Porr kan agera säkerhetsventil - Det finns många personer som fantiserar om det ena och det andra, sex med inslag av våld, kanske rentav att våldta eller bli våldtagen? - en fantasi som bevisats vara vanlig hos kvinnor.
Porren kan hantera säkerhetsventil och hjälper dessa människor att släppa ut en del av sin frustration, dvs - en sådan lagstiftning kan förväntas öka våldtäckter och annat sexuellt våld.

2. Porren flyttar ut på darknet.
Igenom denna typ av lagstiftning så kommer porren bara att flytta up på det s.k darknet, krypterade anslutningar, löknätverk och proxys kommer att bli vanligare.
Igenom att flytta ut något så vanligt som porren på darknet så hjälper vi bara utbyggnaden av de illegala nätverken, och gör det enklare för personer som t.ex inte vart intresserade av barnporr att komma i kontakt med det. och således normalisera barnporren hos gruppen normala män och kvinnor som kanske är nyfikna eller har en latent inklination.

3. Att börja censurera är livsfarligt ur ett demokratiskt perspektiv.
Jag har redan sett antydningar på att förbjuda de s.k "fria media" eller "hatsiterna", beroende på vad man har för politisk inklination.
Cencur har inget i ett modernt civilicerat samhälle att göra, tar vi steget att kriminalisera något så trivialt som porr, vad blir nästa steg?
Förbud mot all media som inte är godkänd av fröken Palm?

Detta förslag ser jag som djupt odemokratiskt och farligt, detta innebär att staten skall vara inblandad i vår sexualitet och vad som sker i sängkammaren?

Sen när reducerades vi vuxna människor till små barn som inte kan ta egna beslut?

Förutom detta så är detta ett hårt slag mot alla "Beta hanar", dvs de som kanske inte får till det så lätt...
Kanske är de blyga, kanske är de inte snygga nog?
Men porren kanske är deras ända kontakt med sin sexualitet..

Föresten.. Det blir nog en väldigt fin värld där du och (S) tar bort porren, samtidigt som LUF vill legalisera tidelag igen..


Skärpning Veronika Palm!!

Add a comment

Igår genomfördes en demonstration emot en reklamkampanj, där ett visst parti i Sverige bad om ursäkt för röran runt det importerade tiggeriet.

Denna demonstration som slutade med skadegörelse, då demonstranterna rev ner reklamen, var inget annat än en demonstration i disrespekt för demokratin och yttrandefriheten, tysta din meningsmotståndare och tvinga alla andra till självcensur.. det var vad jag såg i alla fall.

Och jag har bara ett par saker att säga till alla som var där och ”demonstrerade”.
Grattis, ni gick rätt i fällan, ni har i.o.m ert agerande har förutom att bekräfta bilden som era meningsmotståndare vill måla upp av även skapat internationell publicitet för partiet som inte kan mätas i pengar, läste även att en journalist från ett alternativt media vart misshandlad under denna manifestation, något som inte direkt skapar sympatier för er.

”Yttrandefrihet får inte kränka.”

Dessa ord har jag fått höra från släkt och vänner när jag argumenterar för total yttrandefrihet.

Och jag tänker här förklara varför vilkorad yttrandefrihet inte kan existera.

Sanningen svider.

Låt oss bara klargöra en sak, sanningen kan svida, och det kan upplevas som en kränkning att få veta att man haft fel hela tiden.

Skall vi trippa på tå och linda in sanningar i bomull så kommer vi aldrig att kunna få en frisk debatt, kalla en spade för en spade.

Min sanning är inte din sanning.

Detta är en av de få saker som jag faktiskt kan kalla för en sanning, resten är bara subjektiva tolkningar.

Tar du t.ex islamistens sanningar, för dom är Koranen och haditerna sanning, och den ända riktiga sanningen, för en troende kristen är Bibeln den ända sanningen, och samma gäller för alla, varenda en av oss springer omkring igenom livet med vår egen version av sanningen, och att få sin sanning ifrågasatt kan kännas, ja kränkande.

Din lättkränkthet kränker min frihet.

Jag har hela livet vart libertarian, något vänstervriden, men fortfarande en libertarian.
Ända sen barnsben har jag haft svårt för auktoriteter och svårt för att förstå varför det dagliga livet är så bestämt av omgivningen.
Jag tror på det personliga ansvaret, både för sig själv och för sina medmänniskor, men för att det skall fungera så krävs det en ömsesidig respekt för varandras ideologier och sanningar.

Men om en person skall använda sin kränkthet som vapen så kan jag inte förstå mig på den personens sanningar, och samtidigt visar inte den personen respekt för mina ideal, och således förtjänar den inte den tillbaks.

Kränktheten som vapen.

Det är här vi hamnat idag, personer som säger sig företräda en viss grupp använder kränktheten som vapen för att tysta de sanningar som inte passar dom.

Således självcensureras dessa sanningar och skapar en frustration hos de som är av en annan mening än de som använder sin kränkthet för att kränka andras friheter och detta mina vänner, detta är det som är grogrund för rasism och hat mot den folkgruppen som förtrycker en igenom sin egen kränkthet.

Således mina vänner kan jag inte acceptera att några åsikter som helst är fel eller skall censureras, om en åsikt är dum nog, så faller den på sin egen dumhet, däremot om vi motarbetar den med våld, då ger vi den legitimitet och spridning.

/Cristian Herrera

 

Add a comment