slaktÄr det så här ni vill att yttrandefrihet skall se ut?

Jag läste ett antal där de beskrivit att de villa jaga sverigedemokratiska väljare med högafflar och riva ner allt som har ned det partiet att göra..

Jag kan tala om för er att då är det inte demokrati ni vill ha, utan snarare något som kan liknas vid gamla Sovjets enpartistat, där man får tycka som man vill, bara man tycker rätt.

Angivare i varje hörn, och passa dig för att tänka, för då kan du få bryta sten i stenbrotten tills du dör...

Jag som Libertarian kan aldrig acceptera detta.

I Bangladesh var nu en Ateistisk bloggare slaktad av 6 st Islamister, och denna bloggare var den 4:e som vart hackad i småbitar för att den personen vågade ifrågasätta den ideologin som har styret i landet.

Jag skiter i om det är Islamister, Vänsterkommunister, Nazister, Fascister eller prickiga små söta hundvalpar som ägnar sig åt åsiktsförtryck, att inskränka på andra människors fria vilja och att inverka på en persons frihet att yttra sig med våld, hot om våld, och skrämseltaktiker, eller som i Sverige, med psykosocialt våld är i alla lägen rent förkastligt.

De personer som t.ex. går till personangrepp på fria tänkare och vägrar att bemöta fakta och kritik beter sig som småbarn.. eller nä, små barn är ofta vettiga...

Om vi inte kan ha en saklig debatt i landet, om en person skall riskera att bli av med jobb och familj för sina åsikter, om man riskerar en arme av åsiktsförtryckare som ringer upp sina offers kunder, samarbetspartners, släkt och vänner så har vi kommit till ett klimat som inte har att göra i ett civiliserat samhälle.

Vad blir nästa steg?

Kommer vi att få se mord i Sverige snart i godhetens namn?

Jag kan hålla med om att SD:s reklamkampanj var lite väl magstark för min smak, men i samma veva så lyckades de med att dupera er alla att sprida deras budskap.

För en relativt liten kostnad så lyckades ni, sprida budskapen om att ni är en ociviliserad, frihetshatande, skränig skara som vill tysta era meningsmotståndare med våld.

Ta en djup titt i er själva nu och tänk efter, är detta den självbilden ni vill ha av er själva?

Hur långt är steget till dödligt våld för att tysta den som inte delar er världsbild?

Igenom att tyste med vandalism så har ni redan tagit första steget..

Tack för ordet