Veronica vill alltså börja censurera internet från porr, kanske spärra siter på ett liknande sätt som "the great firewall of China" och på så sätt börja hitta vägar att plocka bort annat från nätet?
Det finns enormt stora hål i detta förslag, och jag ser det som skrämmande, för det kan få enorma konsekvenser i samhället.

1. Porr kan agera säkerhetsventil - Det finns många personer som fantiserar om det ena och det andra, sex med inslag av våld, kanske rentav att våldta eller bli våldtagen? - en fantasi som bevisats vara vanlig hos kvinnor.
Porren kan hantera säkerhetsventil och hjälper dessa människor att släppa ut en del av sin frustration, dvs - en sådan lagstiftning kan förväntas öka våldtäckter och annat sexuellt våld.

2. Porren flyttar ut på darknet.
Igenom denna typ av lagstiftning så kommer porren bara att flytta up på det s.k darknet, krypterade anslutningar, löknätverk och proxys kommer att bli vanligare.
Igenom att flytta ut något så vanligt som porren på darknet så hjälper vi bara utbyggnaden av de illegala nätverken, och gör det enklare för personer som t.ex inte vart intresserade av barnporr att komma i kontakt med det. och således normalisera barnporren hos gruppen normala män och kvinnor som kanske är nyfikna eller har en latent inklination.

3. Att börja censurera är livsfarligt ur ett demokratiskt perspektiv.
Jag har redan sett antydningar på att förbjuda de s.k "fria media" eller "hatsiterna", beroende på vad man har för politisk inklination.
Cencur har inget i ett modernt civilicerat samhälle att göra, tar vi steget att kriminalisera något så trivialt som porr, vad blir nästa steg?
Förbud mot all media som inte är godkänd av fröken Palm?

Detta förslag ser jag som djupt odemokratiskt och farligt, detta innebär att staten skall vara inblandad i vår sexualitet och vad som sker i sängkammaren?

Sen när reducerades vi vuxna människor till små barn som inte kan ta egna beslut?

Förutom detta så är detta ett hårt slag mot alla "Beta hanar", dvs de som kanske inte får till det så lätt...
Kanske är de blyga, kanske är de inte snygga nog?
Men porren kanske är deras ända kontakt med sin sexualitet..

Föresten.. Det blir nog en väldigt fin värld där du och (S) tar bort porren, samtidigt som LUF vill legalisera tidelag igen..


Skärpning Veronika Palm!!