Jag läser just nu att du reser till Trollhättan efter skolattacken.

Personligen kan jag inte ens förstå hur du, eller någon annan politiker eller journalist från etablerade media ens vågar sätta sin fot i Trollhättan idag.

Jag lägger hela skulden på dig, dig, Mona Sahlin och dina V och MP allierade.
Men Batra och Lööf kan inte svära sig fria, jag håller även vår s.k. opposition minst lika ansvariga för det som sker i landet.

Du lurar inte någon Stefan, varken du eller de låtsaspolitiker som är i riksdagen idag.

  • Ni älskar inte Sverige.
  • Ni älskar inte ert folk.
  • Ni älskar inte ens invandrarna som ni säger att ni ömmar så mycket om.

Du, liksom Reinfeldt före dig visar tydligt att ni hatar de svenska medborgarna.
Men Reinfeldt klarade i alla fall att styra landet med framgång i en global ekonomisk kris, du kommer att styra landet in i den största krisen i landets historia.

Det ända ni älskar, det är makt.

Makt, pengar och ännu mer makt.

Det alla ni har glömt är att med makt så kommer ansvar.
Men ni tar inte ansvar Stefan, varken ni eller alliansen tar något som helst ansvar.

Ni skapar en otrygghet hos befolkningen

Ni skapar en känsla av hopplöshet.

Ni ökar polariseringen i landet och det är er politik som kommer att resultera i främlingsfientlighet, om ni fortsätter på detta vis.

Ni misslyckas totalt med att skapa en företagsvänlig miljö så att vi företagare kan omvandla bidragstagare till skattebetalare.

Ni bryter mot samhällskontraktet, där vi betalar hög skatt för en väl fungerande välfärd.

Ni prioriterar ett s.k. flyktingmottagande där de flesta har tvivelaktiga flyktingskäl.

Ni ljuger

Media ljuger

Alliansen ljuger

Ni satsar på lågutbildade personer i en marknad som kräver allt högre kompetens.

Ni satsar på ökad befolkning när sysselsättningen kommer att sjunka, och för att inte prata om miljöföljderna av en ökad befolkning

Ni pratar om att ta ett investeringslån för att öka förlustaffären med den ökande massinvandringen från 3:e världen, en "investering" som vi och våra barn och barnbarn kommer att få betala för.
Investeringar skall betala sig själva, Stefan.

Jag skall tala om ett par saker för dig Stefan.

Jag skall tala om ett par saker för både dig och den s.k. oppositionen.

Det är inte era pengar ni leker med, det är våra, våra och våra barns.

Det är pengar som vi investerar i Sverige i hopp om att vi skall få en värdig pension efter att vi fullgjort vår plikt.

Det är pengar som vi investerar i säkerheten att kunna få sjukvård om vi skulle behöva det.
Det är samhällskontraktet, det är vår försäkring.

Vissa av oss, som har möjligheten tar vår kompetens och drar till ett land där vi de facto har en framtid.

Även jag har börjat etablera mig i utlandet och kommer att dra så fort allt är klart, jag tänker inte leva som fattigpensionär i ett land som kommer att domineras av återvändande jihadister.

Jag tänket inte leva i ett land där dom satsar på alla andra än de som investerar i landet med sina pengar och sitt blod svett och sina tårar.

- Det är du Stefan, som driver folk till att bli intoleranta.

Kommer det att uppstå en nynazism i landet så kommer det att var aen direkt konsekvens av DIN politik, din politik och alliansens ansvarslöshet med att låta dig regera vidare när det finns alternativ.

Skrämda och trängda människor är farliga saker, och som du och alliansen styr landet så kan det bara sluta med katastrof.

  • De nerbrända flyktingförläggningarna är bara början Stefan
  • Unga människor som begår vansinnesdåd kommer att bli vardag Stefan.
  • De interna motsättningarna kommer att eskalera och vi riskerar ett regelrätt inbördeskrig om vi fortsätter att misshandla medborgarna, skattebetalarna, både de svenskfödda och utlandsfödda.
  • Din politik och Magdalenas ekonomi kommer att driva Sverige till att bli ett nytt Fattigsverige, med dagavlönade som står vid hamnen i hopp om att just de skall få bli utvalda att få arbeta just den dagen, så att deras barn kan få äta en dag till.

Du tvingar oss att bekosta välfärdens undergång, och alliansen står och ser på.

Du pratar om en humanitär stormakt när detta i skälva verket är en humanitär katastrof.

Du tar in förövarna i landet, medans krigets verkliga offer får stanna kvar och fortsätta att bli sålda och förslavade.

Du driver den politiken som uppmanar hundratusentals människor att riskera livet för att ta sig till ett bidragsberoende.
Din politik är den som skapar flyktingsmugglandet och bidrar till maffiaaktiga aktiviteter och enorm humanitär missär.

Du tar pengar från de fattiga barnen, som aldrig skulle få råd att ta sig hit, för att ta in fler personer som aldrig kommer att kunna komma i arbete.

Du tar ”Investeringslån” för att investera i en ekonomisk katastrof.

Skulle vi vara en humanitär stormakt skulle vi ha en befolkning som var stolta över att få bo här.

Skulle vi vara en humanitär stormakt skulle vi ha en befolkning som tror på framtiden och som jobbar med vilja varje dag för att främja sina med-medborgare då den vet att i framtiden kommer den att få en trygg ålderdom med en fin pension.

Skulle vi vara en humanitär stormakt, skulle inte personer som jag vakna varje morgon med en stor klump i magen, i vetskapen av att för varje krona som jag drar in, så sponsrar jag Jihadisters sjukvård och privilegier, när jag vet att jag sponsrar folkmord med varje krona som jag betalar in i skatt.

Och slutligen, skulle vi vara en humanitär stormakt, skulle inte unga människor må så dåligt att de faktiskt går in i en skola och börjar hugga ner folk till höger och vänster.

Och det är just därför jag ställer dig, Stefan som ansvarig.

Du skapar ett land där medborgarna saknar framtidstro.

Du skapar ett land där människor som växer upp här kommer att få bo i kollektiv eller hos mamma långt upp i 30 – års åldern, medans nyanlända får öronmärkta egna lägenheter i attraktiva områden.

Du skapar en allt desperatare befolkning, och desperation ter sig i yttringar som vansinnesdåd och att folk tar lagen i egna händer.

Stefan, jag vet att det kan vara lite svårt för dig och de andra ministrarna att förstå, ni har ju aldrig levt i den riktiga världen, men pengar växer inte på träd.

Ni bör behandla landets finanser på samma sätt som ett företag.

Sluta ljuga för oss och er själva med låtsassiffror och investera i de som skapar mer vinster för landet, innovatörer och småföretagare.

Sluta kyssa storföretagen i baken, det är inte de som skapad de flesta jobben.
Jag brukar kalla stora företag för ”vanity custommers” och jag vägrar att arbeta för dom av den enkla anledningen att det inte är lönsamt.

Med sin storlek vill de komma till dåliga termer för mig och jag skall känna mig nöjd som kan ange dem som referens..
Inte värt ett skit, det som räknas är pengar i plånboken och mat på bordet!

Det är dags att Sverige börjar styras som ett företag, kapa dåliga investeringar (massinvandringen, storföretagen, och andra icke lönsamma affärer) och börja satsa på den egna befolkningen, kvalificerad arbetskraftsinvandring, riktig utbildning och ge oss ett samhälle där småföretagare kan frodas och skapa mer jobb.

Sparka alla chefer inom den offentliga sektorn, skippa svågerpolitiken, ta hellre in effektiva chefer från den privata sektorn, som vet hur man skapar effektiva organisationer och sparar in miljarder i den ineffektiva offentliga sektorn idag.

Och ja, det finns en svart dag i historien, och den dagen var när du vart statsminister och började styra Sverige in i den mest antidemokratiska epoken i Sveriges parlamentariska historia.

Och Batra och alliansen är minst lika skyldiga som du i detta då del åter det ske!