reklamfixarenSom jag skrev för ett par dagar sen i denna blogpost så skulle Posten och Google inleda ett samarbete.

Jag har idag hittat denna tjänst, som verkar vara i ett beta stadium just nu Tjänsten finns just nu på www.reklamfixaren.se.

Jag testade tjänsten, prövade att skapa en kampanj, och detta är vad jag tycker om tjänsten.

Det första jag reagerade på är att siten är otroligt seg, ett klick kan ta upp till 30 sekunder, det är aldeles för länge.

För att sätta igång och skapa sin kampanj så skall man först hitta en halvt dold text som kan vara lite svår att upptäcka.

Starta här!Personligen tycker jag att det är viktigt med enkel och tydlig navigation och att detta är så pass osynligt som det är kan nog frustrera en hel del användare, särskilt då mågruppen är småföretagare, och många av dessa är inte särskilt tekniskt lagda.

Kartväljaren är inte särskilt användarvänlig och jag hade problem med att välja områden för mitt reklamutskick.

Och när jag äntligen skulle skapa mitt utskick hade jag problem att infoga bilder, och detta i chrome, testade inga andra webbläsare just nu, men kanske gör det någon annan dag.

Branchregistret var dock mycket stort och det var enkelt att specifiera antal anställda och målgrupp. Jag hade dock helst velat ha någon typ av massmarkering funktion.

Priset per utskick var rätt bra, från 2 - 6 kr per utskick.

Jag skulle säga att idén till tjänsten är bra, och som sagt var så befinner sig detta fortfarande i ett beta stadium.

Dock så var min erfarenhet rätt negativ, och det mesta berodde på att servern var så seg att jag somnade nästan mellan knapptryckningarna.

Jag kommer dock att följa denna produkt lite och se om de gör några förbättringar.

Vad har ni för åsikt?